STIRI Liban | Patriarhul Efrem II al Bisericii Siriace a Antiohiei l-a vizitat pe Primul Ministru

Vineri, 8 august 2014, Patriarhul Mor Ignatius Efrem II al Bisericii Ortodoxe Siriace a Antiohiei si Intregului Orient, a efectuat o vizită la Excelența Sa Dl Tammam Salam, Primul-Ministru al Libanului, în Beirut.

În timpul vizitei sale, Sanctitatea Sa a discutat cu Primul-Ministru, despre situația creștinilor din Orientul Mijlociu, având în vedere evoluțiile recente din Mosul și tragicele evenimente care au dus la exodul în masă al poporului, din orașele și satele din Câmpia Ninive.

Sanctitatea Sa a apreciat, de asemenea, rolul armatei libaneze și al membrilor forțelor de securitate, în apărarea țării împotriva teroriștilor, care au încercat să preia controlul asupra orașului Arsal (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.