Messa neagra din Oklahoma City vrea sa aduca jertfa lui satan, o impartasanie catolica sfintita

Arhiepiscopul Paul Coakley din Oklahoma City a initiat, miercuri, un proces, prin care ii cere unui judecător sa opreasca profanarea unei ostii sfintite (euharistie, impartasanie la catolici), ca parte a unei messe (Liturghie catolica) negre satanice, programata pentru luna septembrie, în Centrul Civic al orașului.

Arhiepiscopul se bazează pe premisa că ostia, care urmeaza sa fie folosita pentru messa neagra, este furata.

Procurorul Michael W. Caspino a spus, pentru National Catholic Register: “Teoria noastră, legală, este foarte simpla: Euharistia sfintita aparține Bisericii”.

“Biserica și-a exercitat dominația și controlul asupra Euharistiei, de 2000 de ani. Sataniștii au procurat ostia sfintită, prin mijloace ilicite, furt sau fraudă. Solicitam, pur și simplu, Curții, să restituie bunul furat, proprietarului de drept, Bisericii Romano-Catolice”.

Liderul messei negre, Adam Daniels, a declarat pentru Aleteia, la începutul acestei luni, că ostia i-a fost “trimisa de un prieten”. “Din cate știu, ostia trimisa este sfintita”, a spus el.

Messa neagra este programată pentru 21 septembrie (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Arhiepiscopul a declarat: “Catolicii cred că Iisus Hristos este cu adevărat prezent sub forma pâinii și a vinului în Sfânta Euharistie, și ea este izvor și culme a credinței noastre. Organizatorii locali ai acestei inversiuni satanice intenționeaza să utilizeze o ostie sfintita, furata, obținuta ilicit de la o biserică catolică, pentru a o compromite ca jertfă lui satan. Prin această acțiune în justiție, sper sa previn profanarea ostiei și ea sa fie redata proprietarului de drept, Bisericii”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.