STIRI Rusia: sute de copii s-au rugat in genunchi, pentru pace in Ucraina

Sute de copii au stat in genunchi la rugaciune, în Manastirea Yaroslavl, pentru pace în Ucraina.

Conform Interfax, rugăciunea copiilor pentru pace în Ucraina și Rusia, precum și procesiunea și litia au avut ca scop si comemorarea copiilor care au murit în conflictul militar din regiunea de sud-est.

La Sfanta Liturghie și la rugăciune au participat peste 250 de copii, inclusiv studenți, elevi, copii și părinții lor, conform unei marturisiri a șefului Departamentului Sinodal pentru Biserică și Societate, Protopopul Vsevolod Chaplin, pentru Interfax.

Participanții la procesiune au purtat icoane ale Maicii Domnului și ale pruncilor nevinovati din Betleem. În mâini, baietii purtau 40 de lumanri aprinse, în memoria copiilor ucisi in Slaviansk, Lugansk și în alte orașe și sate din sud-estul Ucrainei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.