MH17 in Ucraina – avion malayezian prabusit: Arhiepiscopul ortodox de Olanda se adreseaza regelui

Arhiepiscopul Simon de Bruxelles și Belgia, și locțiitor al eparhiilor Olandei și de Haga, a adresat Majestatii Sale Regele Olandei Willem-Alexander și Primului-Ministru Rutte, condoleanțe sincere în legătură cu accidentul Boeingului din Ucraina (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

“Cu sentimente de tristețe profundă am aflat despre teribilul accident de avion din Ucraina, care a ucis atât de mulți rezidenți din țara dumneavoastra. În numele tuturor credincioșilor ortodocși ai Bisericii Ortodoxe Ruse care locuiesc în Țările de Jos, exprim condoleanțele mele sincere, dumneavoastra si rudelor și prietenilor victimelor.

“În aceste zile, toate parohiile noastre din eparhia Olandei se roagă pentru odihna victimelor și pentru ca familiile și prietenii acestora sa aiba parte de voința și puterea de a depăși o astfel de tragedie”, se afirmă în mesajul Arhiepiscopului Simon de Haga și Eparhia Olandei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.