MH 17 – Accident aviatic in Ucraina: UE si SUA sufera de amnezie, miopie si ipocrizie

Accidentul zborului Malaysia Airlines MH17, din estul Ucrainei, a dus la o crima a Occidentului, care vizează Rusia, si care poate fi descris doar ca miop și ipocrit, a declarat Martin Sieff, un jurnalist și autor irlandez-american, într-un interviu pentru RIA Novosti, ieri.

“Indignarea Europei și Statelor Unite împotriva Rusiei, privind criza, este plina de amnezie selectivă, miopie și ipocrizie crasă: grupurile rebele din Ucraina au ravnit dupa rachete anti-aeriene, pentru a apăra populațiile lor civile de atacurile aeriene, care, combinand artileria la sol, cu mai multe bombardamente cu rachete, au ucis deja aproape o mie de civili ucraineni – de trei-patru ori numarul mortilor din MH17”, a spus Sieff.

El crede că accidentul este cel mai probabil “rezultatul unei stangacii catastrofale… astfel de lucruri se întâmplă în războaie, civile sau de altă natură”.

De asemenea, el a subliniat că “Malaysia Airlines a fost cu siguranta vinovata de continuarea rutelor zborurilor sale, prin ceea ce a fost recunoscuta pe scară largă ca fiind o zonă de război din ce în ce mai periculoasă. Multe companii aeriene, mult mai responsabile, din Asia, au luat in urma cu cateva luni decizia de a nu risca trimiterea zborurilor de pasageri prin regiune”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.