STIRI Ortodoxie | Biserica Georgiana condamna atacul asupra Bisericii Armene din Tbilisi

Biserica Ortodoxă Georgiană a condamnat atacul asupra Bisericii Ortodoxe Armene din Tbilisi (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Prelatii ortodocsi, armean si georgian, s-au întâlnit pentru a discuta despre incident și au declarat că acesta nu are nimic de-a face cu problemele religioase sau etnice.

“Biserica Georgiei condamnă incidentul și ii invită pe participanții la confruntare sa faca pace”, spune un comunicat al Bisericii Ortodoxe Georgiene.

“Biserica va ajuta, ca de obicei, la rezolvarea problemei si in crearea unei coexistente pașnice a grupurilor religioase din țară”.

Tronul armean din Etchmiadzin emisese anterior o declarație cu privire la incident și a cerut autorităților georgiene sa asigure protecția Bisericii Armene si credincioșilor în țară.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.