Marine Le Pen: Europa se face responsabila pentru criza din Ucraina

Marine Le Pen, liderul partidului de extrema-dreapta francez “Frontul Național”, recunoaste că Europa este responsabila pentru evenimentele din Ucraina.

Într-un interviu acordat saptamanalului german Der Spiegel, aceasta își exprimă sprijinul pentru federalizarea Ucrainei, adăugând că Uniunea Europeană a exacerbat situația dificilă din aceasta tara, prin acordarea parteneriatului unei țari a carei populatie, intr-un procent de 50%, isi doreste Rasaritul, conform unui raport de ultima ora al publicatiei bulgaresti Novinite.

Ea a insistat asupra faptului că Europa se arată, astfel, Rusiei într-o lumină nefavorabilă.

Marine Le Pen, citata de Vocea Rusiei, susține că americanii caută să-și extindă sfera lor de influență la scară globală, mai ales in Europa, urmărind astfel propriile interese (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Liderul partidului francez de extrema-dreapta si-a exprimat “o anumită admirație” pentru Presedintele rus Vladimir Putin, ca urmare a refuzului său de a permite altor țări sa isi impuna deciziile.

Ea afirmă că prima preocupare a Președintelui rus, sunt interesele Rusiei. ”În acest sens, am avea același respect pentru Putin și pentru doamna Merkel”, declară ea. Ea o acuză, insa, pe Merkel ca duce o politică care este benefica Germaniei, dar dăunătoare tuturor celorlalte tari. Marine Le Pen susține că implementarea acestor politici va determina UE să explodeze.

Pe 25 mai, partidul de extrema-dreapta Frontul Național, din Franța, a câștigat alegerile pentru Parlamentul European în țară, cu o pondere de aproape 25%.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.