Ierusalim: Atallah Hanna – apel la rugaciune, pentru mitropolitii ortodocsi rapiti in Siria

Arhiepiscopul de Sevasta al Bisericii Grec-Ortodoxe, Atallah Hanna, a facut apel la rugăciune, in aceste zile, pentru eliberarea celor doi episcopi răpiți în Aleppo, Paul Yazig, Mitropolit grec-ortodox de Alep și Iskenderun, și John Ibrahim, Mitropolit ortodox siriac de Alep.

Cei doi episcopi au fost răpiți de către grupurile teroriste armate din Alep, cu un an în urmă (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Pe de altă parte, episcop Hanna și șeful Comitetului Islamic Superior din Ierusalimul Ocupat, Sheikh-ul Akrama Sabri, au condamnat încălcarea comisa de forțele de ocupație israeliene “privind libertatea de a practica credința, prin blocarea accesului creștinilor și musulmanilor palestinieni in locurile sfinte din Ierusalim și alte orașe”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.