Friday 7 february 2014

Artefacte istorice valoroase, traficate ilegal, returnate Bulgariei de catre Italia

O mare colecție de artefacte istorice valoroase, traficate ilegal, au fost confiscate și returnate Bulgariei de către agențiile italiene de aplicare a legii.

Vestea a fost data de directorul Muzeului Național de Istorie, Bojidar Dimitrov, care nu a dezvăluit, insa, natura și valoarea artefactelor.

Dimitrov a participat la o ceremonie oficială de returnare a acestora, la Ambasada Bulgară din Roma, găzduită de ambasador. Obiectele de valoare au fost confiscate de către agențiile italiene de aplicare a legii, în colaborare cu Agenția Bulgara de Stat pentru Securitate Națională (DANS).

Valorile returnate vor fi prezentate la o conferință de presă, in Muzeul Național de Istorie din Sofia, în zilele următoare.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.