Patriarhia Rusa lanseaza un nou site web, destinat exclusiv familiei, maternitatii si copilariei (video)

Un nou site oficial a fost lansat pe Internet, de către Comisia Patriarhala Rusa pe Probleme de Familie, in apărarea maternității și a copilăriei, dupa cum ne informeaza serviciul specializat pe productia de software si site-uri web NetCreator [https://www.netcreator.ro] .

Acest site web [https://pk-semya.ru/] include secțiuni destinate informarii, provocărilor actuale, evenimentelor, analizelor etc. Site-ul web include o listă de numere de telefon, care pot fi apelate în diverse situații dificile, o bază de date cu întrebări despre familie, la care au oferit raspunsuri preoti recunoscuti, o audioteca, o videoteca și o bibliotecă pe aceleași probleme.

Intr-o adresare video (vezi inregistrarea, in topul articolului de fata) catre vizitatorii site-ului, președintele Comisiei Patriarhale, protopopul Dmitri Smirnov, spune: “Vreau să-i felicit pe cei din țara noastră, care sustin renașterea familiei in Rusia, cu ocazia lansarii noului site web al Comisiei Patriarhale pentru Probleme de Apărare a Maternității și Copilăriei. În lumea de astăzi, este imposibil sa promovezi idei, fără a apela la tehnologia modernă, ​​și suntem preocupați sa creem un astfel de instrument, în spiritul vremurilor. Ne vom strădui să contribuim la diversitatea informațiilor și îmbunătățirea culturii juridice în domeniul relațiilor de familie, precum și al maternitatii și copilăriei”.

Discursul video este însoțit de instrucțiuni vizuale privind structura site-ului web. Comisia Patriarhala a declarat ca acesta a fost creat printr-o decizie a Sfântului Sinod, de la sfârșitul anului 2011, privind dezvoltarea și punerea în aplicare a unui sistem de măsuri, in sprijinul depasirii crizei valorilor familiei în societate și sprijinirii familiei, de catre Biserica, mai informeaza, pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, Serviciul NetCreator [https://www.netcreator.ro] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.