Guvernul SUA incepe sa-si reia activitatea, din dimineata acestei zile

Oficiul pentru Buget al Casei Albe spune ca lucrătorii federali ar trebui să revina la locurile lor de munca incepand de astazi dimineata, conform unui corespondent al radioului Vocea Rusiei in SUA, Mamonov Roman.

Președintele Barack Obama le-a ordonat tuturor angajaților federali să se întoarcă la locul de muncă, joi, încheindu-se astfel o perioada de blocaj a guvernului, care a durat două săptămâni.

“Acum, că proiectul de lege a trecut de Senatul Statelor Unite și Camera Reprezentanților, Președintele intenționează să-l semneze în seara asta și angajații trebuie să se aștepte să se întoarcă la locul de muncă dimineața”, a declarat Biroul de Management și Buget, prin directorul Sylvia Mathews Burwellm – referindu-se la un proiect de imprumut al guvernului – o procedura financiara uzitata, care intentioneaza sa echilibreze deficitul dintre venituri si cheltuieli.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.