Festival de film in Atena: Amintiri din cetatile lui Israel

Ambasada Israelului in Atena, în colaborare cu Fundația Michael Cacoyannis, organizează un festival-tribut adus cinematografului israelian, sub auspiciile Ministerului Culturii și Sportului, conform unor informatii transmise de LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] .

“Amintiri din orașe israeliene – a doua Saptamana a Filmului Israelian” – va avea loc la Fundatia Michael Cacoyannis, incepand din 13 noiembrie, pana marti 19 noiembrie. Șapte filme premiate vor fi proiectate în timpul acestuia.

Este al doilea an, cand o saptamana este dedicata cinematografului israelian, in Atena. În ultimii ani, filmele Israelului participa in diferite festivaluri de film din Grecia și străinătate, fiind proiectate în cinematografele din intreaga lume.

Sub titlul “Amintiri din orașele israeliene”, festivalul de film din acest an ii oferă publicului grec posibilitatea introducerii în cetățile lui Israel. Prin povești dramatice și comice, publicul grec va avea șansa de a fi introdus în diferitele aspecte ale vieții de zi cu zi din Ierusalim, Tel Aviv, Bat Yam și Haifa.

Celebra actriță israeliană Rotem Zisman Cohen va vizita Atena, pentru a participa la deschiderea festivalului de film, mai informeaza LiveCamera media PRODUCTION.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.