Scoala primara, transformata in biserica ortodoxa, in India

O clădire a unei scoli recent abandonate, din Pilning, India, se va bucura de un contract nou de leasing, functionand ca lacas de cult pentru o comunitate ortodoxă indiana.

Fosta scoala primara Sf. Petru va fi renovată și transformată într-o biserică, pentru parohia indiana a Bisericii Ortodoxe Sfanta Maria.

În ciuda opoziției sefilor de la planificare, care au respins proiectul datorita locației clădirii pe centura verde, membrii comitetului de dezvoltare South Gloucestershire au optat in unanimitate pentru sprijinirea comunitatii, care detine deja clădirea.

Administratorul bisericii, Jacob George, s-a declarat încântat de decizie și este nerabdator ca numarul parohienilor sa sporeasca in Pilning.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.