Texas: Primele icoane ale Sfintilor Americii de Nord, intr-o biserica din Houston, SUA

Iconarul Dmitri Scolnic va instala primele icoane din Houston care ii infatiseaza pe Sfinții Americii de Nord, la modul oficial, in data de 11 mai, intre orele 10:00AM si 15:00, la Biserica Ortodoxa Sfantul Iosif din West Houston.

“Arta iconografiei este vie, iar iconarul Dmitri Scolnic va instala primele icoane din Houston care ii descriu pe Sfinții din America de Nord, in Biserica Ortodoxa Sfantul Iosif din West Houston”, se arata intr-o declaratie, transmisa pe adresa noastra, de biserica in cauza.

“Pronaosul Bisericii Ortodoxe Sfantul Iosif, situata pe 10644 Hammerly Bvd. în Houston, va fi transformat prin afisarea noilor sfinți ai Americii de Nord, precum și a Botezului lui Hristos, savarsit de către Ioan în Iordan.

Instalarea icoanelor începe inca din aceste zile, dar ea va trebui sa fie finalizata, in vederea lansarii oficiale, până in data de 26 aprilie.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.