Taina si Teologia Icoanei, la Paris

Sub patronajul Mitropolitului Emmanuel, președintele Adunării Episcopilor Ortodocși din Franța, și al Cardinalului Andre Vingt-Trois, Arhiepiscop catolic de Paris și președinte al Conferinței Episcopale din Franța, in Paris vor avea loc, in urmatoarea perioada, o serie de expozitii si un ciclu de conferinte, sub titlul: „Taina si Teologia Icoanei”, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Deschiderea evenimentului va avea loc in ziua de marți, 4 decembrie 2012, la orele 18:30.

Locatia de desfasurare a expozitiei este Galeria Bansard galerie din Paris, aflata la adresa: 26 Avenue La Bourdonnais, Paris 7.

Vernisajul unei expozitii de icoane va marca începutul seriei de expozitii si al ciclului de conferinte, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.