In Monitorul Oficial: procedura de scutire de majorari de intraziere, pentru platile la impozitele datorate la bugetul local, efectuate pana la 31.12.2011

A fost publicat in Monitorul Oficial Partea I, nr.835/25.11.2011, Ordinul comun al ministrului Finantelor Publice si al ministrului Administratiei si Internelor, prin care s-a adoptat procedura de scutire de majorari de intraziere, pentru impozitele datorate la bugetul local, care sunt efectuate pana la 31.12.2011.

In vederea acordarii facilitatilor stabilite, contribuabilii pot depune o cerere prin care sa solicite o situatie a obligatiilor de plata exigibile, care urmeaza a fi stinse, precum si a celor care intra sub incidenta facilitatii.

Puteti consulta integral, pentru zece zile de la emiterea lui, prezentul ordin, AICI [https://www.monitoruloficial.ro/RO/article—e-Monitor—339.html] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.