Credinciosii se mai pot inchina inca la Moastele Sfantului Nectarie, pe Dealul Patriarhiei

Manastirea Radu Voda Conform unei declaratii facute de Arhimandritul Timotei Aioanei, Exarhul cultural al Arhiepiscopiei Bucureştilor, citata de Centrul de presa al Patriarhiei Romane, pelerinii aflati pe Dealul Patriarhiei se mai pot inchina inca la particele din moastele Sfantului Nectarie din Eghina.

Desi, in urma cu peste o ora, delegatia sosita din Mitropolia Eghinei, condusă de Înaltpreasfinţitul Părinte Efrem, Mitropolit de Ydra, Spetses şi Eghina, şi-a încheiat vizita în România, moastele Sfantului Nectarie intorcandu-se o data cu acestia in Atena, totusi, în continuare, în baldachinul special amenajat in apropierea Catedralei Patriarhale, un fragment din moaştele acestui sfant prin care Dumnezeu savarseste multime de vindecari a fost adus de la Mănăstirea Radu Vodă din Bucureşti.

Cu aceasta ocazie, le reamintim tuturor credinciosilor ca sunt asteptati pentru cinstirea acestui sfant, in plus, chiar in ziua praznuirii acestuia, conform calendarului Bisericii Ortodoxe Romane – 9 noiembrie – la Manastirea Petru Voda, aflata in apropierea Patriarhiei, in curtea Seminarului Teologic Bucuresti, acolo unde se si pot inchina la moastele sfantului, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.