Tabara religioasa, la cota 1500…

Yuvela 2012 tabara ortodoxa bengaluru Conform informatiilor primite din Bengaluru, India, la o cota de aproximativ 1500 metri deasupra nivelului mării, Nandi Hill a fost in aceasta luna, octombrie 2012, locația taberei de tineret „Iovela 2012”, a Episcopiei de Bengaluru, a Bisericii Ortodoxe Malankara a Indiei, informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Tinerii din Bisericile ortodoxe din Bengalaru au stat in aceasta tabara timp de trei zile. „Suntem fericiți că am trait acest experiment, in aceasta tabara plină de bucurie", declara unul dintre participanti.

Pe toata perioada de 3 zile, patru preoți si diaconi și Mitropolitul de Bengaluru, Avraam Mar Serafim, li s-au adresat tinerilor, în sesiuni diferite. Tinerii au locuit în căsuțe de vacanță. Tabara a inclus si activități precum focul de tabara, discuțiile de grup, subiectele morale si etice, jocurile în aer liber, sportul și discutiile despre spovedanie.

În ziua închiderii, Serafim Mar i-a impartasit pe cei prezenti, mai informeaza Lăcașuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.