Vizita in Cipru, a Patriarhului Kirill al Moscovei

Hrisostom II si Kirill Patriarhul Kirill al Moscovei efectuează o vizită oficială in Biserica Ortodoxă din Cipru, la invitaţia Arhiepiscopului Ciprului şi a Sfântului Sinod.

Vizita Primatului Bisericii Ortodoxe Ruse a început in urma cu cateva ore, astazi, 8 iunie 2012, şi se va încheia pe 11 iunie. Acesta va vizita Nicosia şi mai multe eparhii mitropolitane ale Bisericii din Cipru, informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Mai multe slujbe sunt prevăzute in program, cei doi primati urmand sa slujeasca în Nicosia, Cipru şi in alte oraşe.

Patriarhul va vizita mănăstirile de pe insulă, inclusiv vestita manastire Kykkos şi, de asemenea, o serie de monumente naţionale din această ţară. În timpul vizitei sale, Kirill se va întâlni si cu comunitatea rusă din Cipru, alaturi de reprezentanţi ai Republicii, mai informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.