Aparitie în Rusia: Arhiepiscopul Ioan de Ohrid – “Libertate în închisoare”

Arhiepiscopul-Ioan-de-Ohrida-incarcerat

In data de 4 iunie 2012, Manastirea Sf. Daniel din Moscova a publicat şi a pus la vânzare ediţia rusească a cărţii Arhiepiscopului Ioan de Ohrid, intitulata: "Libertate în închisoare", informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Diaconul Gheorghe Maximov, în timpul prezentării de carte, a descris în detaliu închisoarea in care se afla Arhiepiscopul Ioan şi persecuţiile şi greutăţile îndurate de credincioşi, călugări, călugăriţe şi laici in Arhiepiscopia de Ohrid, din motive religioase.

Biserica Rusă, a mai spus el, susţine Arhiepiscopia Ortodoxa de Ohrid, mai ales ca opinia publică din Rusia este sensibila la persecuţii, la care si ea a fost expusa, timp de 70 de ani (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Diaconul Gheorghe Maximov l-a descris pe Arhiepiscopul Ioan, ca fiind „nou mucenic şi mărturisitor", mai informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.