“Gradina lui Celibidache” – premiera unui documentar cinematografic ambitios, realizat de fiul Maestrului (4 mai 2012/18:30)

Vineri, 4 mai, la ora 18.30, in Sala Grand EPIKA, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, are loc premiera filmului "Gradina lui Celibidache", in regia lui Serge Ioan Celebidachi, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Evenimentul face parte din Festivalul Sergiu Celibidache, editia I.

"Gradina lui Celibidache” este un portret de suflet al renumitului si respectatului dirijor si compozitor de muzica clasica, Sergiu Celibidache. Acest documentar cinematografic ambitios, realizat de fiul Maestrului, il urmeaza pe Sergiu Celibidache in turnee si in repetitiile sale cu Filarmonica din München.

Principalul obiectiv al echipei de filmare a fost sa recreeze universul lui Celibidache pe marele ecran si, desi Sergiu Celibidache obisnuia sa evite publicitatea, a fost extrem de disponibil pentru acest film.

Dupa vizionare va avea loc o sesiune de intrebari si raspunsuri dedicata lansarii filmului in prezenta regizorului Serge Ioan Celebidachi.

– pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe / Simona Cristea

Afis Gradina lui Celibidache Lăcașuri Ortodoxe

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.