Sfânta Liturghie a Darurilor mai Inainte Sfinţite, la Seminarul Teologic din Tulcea (martie 2012)

Sfanta Liturghie a Darurilor mai Inainte Sfintite -Seminar Tulcea - martie 2012

In ziua de vineri, 30 martie 2012, Preasfintitul Parinte Visarion, Episcopul Tulcei, a săvârşit la orele amiezei Sfânta Liturghie a Darurilor mai Inainte Sfinţite, la Seminarul Teologic "Sfântul Ioan Casian" din Tulcea.

Cu vrerea Tatalui, cu ajutorul Fiului si cu impreuna lucrarea Duhului Sfant, Seminarul Teologic Liceal Ortodox “Sfantul Ioan Casian” din Tulcea s-a infiintat in anul 1992.

Acesta a fost infiintat ca urmare a actiunilor comune initiate de Arhiepiscopia Tomisului, prin stradania Inalt Prea Sfintitului Parinte Arhiepiscop Lucian Florea, si Inspectoratului Scolar al judetului Tulcea, care a asigurat baza materiala si cadrele didactice pentru disciplinele de cultura generala, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, prin Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe.

– un articol de: contributor Pr. Neculai Felix Lucian

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.