A fost sfintit Cabinetul de religie al Parohiei Modelu – Calarasi

Slujba arhiereasca in Parohia Modelu - Calarasi martie 2012 In ziua de 11 martie 2012, în Duminica a II-a din Postul Mare a Sfântului Grigorie Palama, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a săvârşit Sfânta Liturghie la Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” din Parohia Modelu, Protopopiatul Călăraşi, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi, informeaza pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, Arhid. Nicusor Silviu Dascalu.

La momentul predicii, Preasfinția Sa a explicat credincioşilor înțelesurile duhovnicești desprinse din pericopa evanghelică, în care este prezentată vindecarea slăbănogului din Capernaum, subliniind faptul că Mântuitorul Iisus Hristos este unicul Duhovnic şi Doctor desăvârşit al vindecării omenirii bolnave.

La sfârşitul slujbei Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a oferit rangul de sachelar preoţilor Mihai Frumușelu de la parohia Grădiștea, Mădălin Roberto Dumitrașcu de la parohia Modelu și Florin Dumitru de la parohia Ștefan Vodă, ca răsplată a activităţii desfăşurate în parohie.

După Sfânta Liturghie, soborul de preoţi în frunte cu Întâistătătorul Eparhiei au sfinţit Cabinetul de religie al Parohiei Modelu.

– un articol de: contributor Arhid. Nicuşor Silviu Dascălu

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.