In premiera pe Internetul din intreaga lume si in spatiul general media romanesc, transmisiune in direct: Taina Sfantului Maslu, pe TV Lacasuri Ortodoxe

transmisiune in direct TV lacasuri Ortodoxe - lO TV Astazi, 2 martie 2012, incepand cu ora 8:00, vizitatorii paginilor Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe si telespectatorii TV lacasuri Ortodoxe (lO TV) vor putea urmari transmisiunea in direct a slujbei Tainei ortodoxe a Sfantului Maslu.

Transmisiunea LIVE a unei astfel de slujbe este o premiera pe spatiul web international si, in acelasi timp, un fapt inedit pentru spatiul general al mediei romanesti. Astfel de transmisiuni se vor repeta si in celelalte saptamani ale Postului Mare, in fiecare zi de vineri, la aceeasi ora, din Biserica Podeanu – Bucuresti.

Evenimentul se inscrie in programul "Anul 2012 – anul Sfantului Maslu", initiat de Patriarhia Romana. Transmisiunea este asigurata in mod gratuit de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, prin Serviciul specializat LiveCamera.

Tot in aceasta zi, incepand cu ora 17:00, ca in fiecare zi de vineri a acestui Mare Post, veti putea urmari in direct slujba slujba Sfintei Liturghii a darurilor mai Inainte Sfintite (Sf. Grigorie Teologul).

In plus, va reamintim ca, asa dupa cum v-am obisnuit de peste 3 ani de zile, pe toata perioada postului, TV Lacasuri Ortodoxe va transmite in fiecare dimineata de luni, marti, miercuri si joi, in direct, incepand la ora 6:00 (pentru ca toti cei ce vor sa urmareasca transmisiunea video sa poata ajunge la serviciu), slujba Sfintei Liturghii ortodoxe a darurilor mai Inainte Sfintite. In zilele de sambata si duminica transmisiunile LIVE vor incepe la ora 8:00.

Transmisiunile slujbelor in direct, Full HD – multicamera, sunt posibile si se realizeaza gratuit, prin eforturile deosebite ale voluntarilor Lacasuri Ortodoxe (ingineri, tehnicieni, redactori care se deplaseaza si sunt prezenti personal la fiecare dintre evenimentele amintite mai sus si/sau in paralel la monitorizarea serverelor sau la intretinerea platformei de stiri si a celor de socializare aferente).

Contul pentru sustinerea activitatilor: RO40 RNCB 0065 1128 3250 0001 / Asociatia Lacasuri Ortodoxe, CIF: 25492529

Alte lamuriri/ Contacte sponsorizari sau propuneri parteneriate: Tel – 0729/00.19.00 ; Tel/Fax: 021/352.85.62 *

* sponsorii oficiali si partenerii vor fi amintiti regulat in cadrul transmisiunilor, bucurandu-se de promovare gratuita in programul TV lacasuri Ortodoxe, in masura participarii la realizarea acestuia .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.