Tineretul crestin si `eco-justitia`

Conform datelor primite din Durban, Africa de Sud, tinerii creştini sunt chemaţi să îşi canalizeze energia pentru schimbare, în cadrul unei conferinţe ONU privind schimbările climatice, din Durban, Africa de Sud, în sensul învăţării modului de răspândire a mesajului privind o mai bună ingrijire faţă de creaţia lui Dumnezeu.

Aproximativ 28 de tineri din Biserică şi membri ai organizaţilor de credincioşi de pe şase continente au participat la cursul de formare "Tineri pentru Eco-justiţie", în cadrul Celei de-a 17-a Conferinţe a participanţilor la Convenţia-Cadru a ONU privind Schimbările Climatice (COP 17).

Conferinta are loc în perioada 28 noiembrie-9 decembrie 2011, mai informează serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.