Uciderea preotului din Filipine reinvie campania anti-violenta

Conform datelor primite de la abonaţi Lacasuri Ortodoxe aflati in zona Manila, Filipine, uciderea unui preot, apreciat şi iubit, în sudul Filipinelor a inspirat renaşterea unei campanii de stopare a asasinatelor politice, susţinută de grupurile internaţionale de credincioşi şi de cele responsabile cu apărarea drepturilor omului.

O declaraţie în acest sens a fost emisă şi de reprezentanţii din Conducerea Bisericii.

"Cei aflaţi în spatele uciderii părintelui Fausto Tentorio se poate să-şi fi dorit să reuşească o intimidare şi să aibă un efect descurajator asupra celor care apara cauza păcii şi a justiţiei, dar impactul a fost, de fapt, unul opus", a declarat Sora Elsa Compuesto, secretar executiv al Asociaţiei Surorilor din Mindanao, în data de 4 noiembrie 2011, mai informeaza Serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.