Musulmanii ajuta la reconstruirea scolii crestine din Kashmir, pe care o incendiasera cu un an in urma

Musulmanii ajuta la reconstruirea scolii crestine din Kashmir Conform materialelor sosite din Bangalore, India, musulmanii din Kashmir sprijină reconstruirea unei şcoli creştine, care a fost distrusă de foc în timpul violenţelor anti-creştine care au avut loc cu un an în urmă, informeaza Serviciul de presa LONews.

"Ceea ce s-a întâmplat aici este, cu siguranţă, o greşeală şi nu ar fi trebuit să se întâmple. Pot să vă asigur că poporul nostru nu va permite să se întâmple din nou", afirma Munshi Mukhtar Ahmed, un profesor musulman al unei şcoli de stat din oraşul Tangmarg, ieri, 20 septembrie 2011.

În data de 13 septembrie 2010, Şcoala Tyndale Biscoe a fost ţinta protestelor musulmane, care au urmat unei informaţii despre profanarea Coranului în Statele Unite, cu ocazia aniversării a 9 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001.

Şcoala se află în oraşul Phulwama şi este condusă de Biserica din Nordul Indiei (CNI), care aparţine denominaţiunii protestante – dominantă în India de Nord, mai informează Serviciul de presă LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.