Tinerii religiosi salvadorieni, pregatiti sa ajunga agenti ai pacii

viitorii agenti ai pacii in salvador 2011    Tinerii salvadorieni participa la ateliere de lucru care au ca temă principala pacea, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   Conform datelor primite de la corespondenti –abonati aflaţi în zona San Salvador, El Salvador, o serie de ateliere de lucru privind construirea unei culturi a păcii a început în această săptămână în El Salvador.

   Atelierele implică participarea tinerilor din mai multe Biserici, fiind însă coordonată de Biserica Reformată.

   Carmen Martinez, din Biserica Reformată, îndrumător în cadrul atelierelor, a spus că scopul acestor pregătiri este acela de a le oferi tinerilor lideri ai Bisericii instrumentele necesare cu care acestia să devină veritabili agenţi ai păcii, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.