A fost lansată „Monografia Mănăstirii Dintr-un Lemn”

Ieri, 6 februarie 2009, la Statul Major al Forţelor Aeriene a avut loc manifestarea festivă legată de sărbătorirea a 10 ani de la apariţia revistei „Cer Senin”, publicaţie a Statului Major al Forţelor Aeriene.

În cadrul acestei festivităţi la care a fost prezent, din partea Patriarhiei Române, părintele consilier patriarhal Florin Şerbănescu, a avut loc şi lansarea cărţii „Monografia Mănăstirii Dintr-un Lemn”.

Monografia, apărută la Editura Riso Print din Cluj-Napoca, realizată de două monahii de la mănăstirea olteană, sub coordonarea părintelui profesor dr. Florin Şerbănescu, consilier patriarhal, şi a stareţei mănăstirii, stavrofora Manuela Oprea, a fost prezentată ca lucrare în cadrul ciclului de pregătire pentru obţinerea atestatului la „Centrul de pregătire pentru Patrimoniu” al Patriarhiei Române.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.