Un nou număr (on line) din “Apostolat în Ţara Făgăraşului” – februarie 2009

Un nou număr din Apostolat în Ţara Făgăraşului

Cu ajutorul Domnului, a apărut încă un număr din Apostolat în Ţara Făgăraşului, nr. 25. Câteva recomandări:

Cutiuţa cu surprize… – un editorial scris de părintele meu.

Postul mare, începutul unei noi vieţi – un articol despre treptele pregătitoare pentru Postul Mare, care va începe în curând, despre şcoala postului şi cum postim.

Liniştea din adâncuri sau De ce tace Dumnezeu – o metaforă a vieţii noastre, aşa cum este ea de multe ori.

Cuvinte veşnice
– vă oferă un nou verset spre meditaţie şi reţinere.

„Faceţi tot ceea ce vă va spune el” – un interviu despre: de ce ne rugăm pentru conducători şi armată, cum se raportează creştinul la societatea în care trăieşte şi care este scopul vieţii lui.

Simbolul de credinţă (II) – partea a doua a explicării Crezului

Sfânta Xenia din Sankt Petersburg, sfânta smereniei – cea care răspunde grabnic rugăciunilor pentru familie şi cei apropiaţi.

Hipermarketul, fericire la pachet – despre manipularea la care suntem supuşi când ne facem cumpărăturile din marile complexe comerciale.

Părinţii buni alimentează corpul, părinţii inteligenţi alimentează personalitatea – continuarea (aşteptată de mai mulţi dintre voi) unui articol la care am primit multe comentarii şi aprecieri în numărul trecut. Sper ca şi partea a doua să fie la fel de folositoare.

Viaţa de familie şi televizorul – influenţele pe care le suportăm fără să ne dăm seama şi care ne afectează viaţa de familie.

Iosif cel bun – la pagina de copii: povestea lui Iosif şi a fraţilor săi, despre iertare şi cum se pot pregăti copiii pentru Învierea Domnului, cu planşe de colorat.

Azi mergem sau nu la biserică?
– despre prezenţa noastră în general şi a copiilor în special la Sf. Liturghie.

Cu Dumnezeu în casă – rubrica de gospodărie creştină în care găsiţi de data aceasta informaţii despre importanţa calciului în organism şi ce alimente de post sunt bogate în calciu, o reţetă de post cu conopidă (bogată sursă de magneziu, calciu, potasiu şi vitaminele C şi B) şi câteva „trucuri” cu lămâie.

CLICK PE BANNER:

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.