Pelerinaje: Capadocia si cele Sapte Biserici ale Apocalipsei

Capadocia si cele Sapte Biserici ale Apocalipsei

Ziua 1. 03.06 Plecare din Bucuresti la ora 23:30 din Dealul Mitropoliei pe traseul RUSSE – VELIKO TARNOVO – NOVA ZAGORA – KAPITAN ANDREEVO– EDIRNE

Ziua 2. 04.06 Traversarea STRAMTORII DARDANELE cu ferry – boat-ul . Traseul nostru continua cu Bergama (Pergam), unde vom vizita Bazilica cea Rosie – Biserica Sf. Ioan Lasam in urma Bergama si ne indreptam spre Izmir . Se viziteaza Biserica Biblica de la Smyrna . In cursul serii ajungem in Kusadasi. Cazare si cina in Kusadasi hotel 3*.

Ziua 3. 05.06 Mic dejun. Mic dejun. Plecam spre Akhisar unde vizitam Biserica Thyatira si apoi Biserica Sardes – Manisa . In continuare ne indreptam spre Alasekir, unde vizitam Biserica biblica din Philadelphia . In cursul serii ne vom reintoarce in Kusadasi. Cazare si cina in Kusadasi hotel 3* .

Ziua 4. 06.06 Mic dejun. La numai jumatate de ora de mers cu autocarul ajungem la Selcuk vizita la Casa Fecioarei Maria si la Biserica Sf. Ioan. Plecam spre Pamukkale. Aici vizitam mormantul Sf. Ap. Filip. In apropiere se afla Biserica din Laodicea si cetatea antica Hyerapolis. In cursul serii vom ajunge in Kusadasi. Cazare si cina in Kusadasi hotel 3*.

Ziua 5. 07.06 Mic dejun..ora 06:00 Plecare spre Marmaris. Optional – croziera in Insula Rhodos unde se viziteaza Biserica Sf. Fanurie. Cazare si cina in Marmaris hotel 3*

Ziua 6. 08.06 Mic dejun. Plecare spre Capadocia. Cazare si cina in Capadocia ( Nevsehir sau Urgup) hotel 3*

Ziua 7 09.06 Mic dejun. Se viziteaza Valea Zelve (locuinte si biserici rupestre paleo-crestine) Cavusin (Biserica Imparatului Nikifor Fokas) Pasa Bagi (Chilia Sfantului Simeon Stapalnicul), Orasul Subteran Kaimakli, asezamintele monahale din Valea Goreme. Cazare si cina in Capadocia ( Nevsehir sau Urgup) hotel 3*

Ziua 8. 10.06 Mic dejun. Plecare spre Istanbul. Cazare in Istanbul hotel 3*

Ziua 9. 11.06 Mic dejun. Vizita la Moscheea Albastra si Sf Sofia. Plecare spre tara cu o scurta oprire la Edirne unde se viziteaza Moscheea Selimiye.

PRET: 425 Euro

SERVICII INCLUSE:

SERVICII NEINCLUSE:

transport cu autocar clasificat pentru transport international ; 6 nopti cazare in hotel 3* cu demipensiune + 1 nopate cazare cu mic dejun ; traversarile cu ferry-boat-ul ; insotitor de grup ; taxa de viza

intrarile la lacasuri de cult si nici ghizii pentru acestea ; asigurarea medicala ; excursia optionala in Insula Rhodos ; orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica “ servicii incluse”

Acte necesare: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii.

Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.

Pentru un grup mai mic de 45 de persoane ( intre 35 – 45 pers.) se va percepe un supliment de 35 euro/ persoana; in cazul in care grupul este mai mic de 30 de persoane excursia se anuleaza.

Informaţii şi înscrieri: MARIA PETROV – IONITA

tel. 021-772 68 12; 0723-917.197 sau 0765-274.274;

e-mail: pelerinaje@clicknet.ro

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.