Monday 23 november 2009

Slujbe la: Biserica din Cornesti – Sighisoara, Manastirea Obarsii – Ohaba, Cuvioasa Parascheva din Alba Iulia,

IPS Andrei a oficiat sambata, 21 noiembrie 2009, Sfanta Liturghie la Sighisoara, in biserica cu hramul Intrarea in Templu a Maicii Domnului, unde este paroh Parintele Ovidiu Dan, protopop de Sighisoara.
Ierarhul a fost insotit de Parintele Ilarie Moldovan, inspector eparhial.


Tot sambata, 21 noiembrie 2009, cu prilejul praznicului Intrarii in Templu a Maicii Domnului, biserica manastirii Obarsii, din comuna Ohaba, si-a serbat hramul. Aici slujbele au inceput din ajun cu Privegherea ce cuprinde Vecernia Mare cu Litia, Utrenia si Ceasul I, iar dimineata de la ora 8.00 s-a oficiat Sfintirea Apei, Taina Sfantului Maslu si in continuare Sfanta Liturghie.
Din partea IPS Andrei a participat Parintele Andrei Barbu, exarhul manastirilor.

Duminica, 22 noiembrie 2009, in duminica a 26-a dupa Rusalii, IPS Andrei a oficiat Sfanta Liturghie la biserica cu hramul Cuvioasa Parascheva din Alba Iulia, unde sunt parohi preotii Gheorghe si Ioan Benchea.
Prezenta ierarhului in mijlocul acestei parohii a fost prilejuita de aducerea in luna octombrie a acestui an a unui vesmant al Cuvioasei Parascheva de la Mitropolia din Iasi. Totodata duminica Parintele paroh Gheorghe Benchea si-a aniversat cei 44 de ani de slujire preoteasca si implinirea varstei de 64 de ani. Au fost alaturi de sfintia sa si ceilalti trei frati preoti: Ilarie, consilier bisericesc la Mitropolia Ardealului din Sibiu, Ioan – impreuna slujitor la aceiasi biserica si Vasile, slujitor la Biserica Sfanta Maria din Blaj.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.