Slujbe la: Biserica din Cornesti – Sighisoara, Manastirea Obarsii – Ohaba, Cuvioasa Parascheva din Alba Iulia,

IPS Andrei a oficiat sambata, 21 noiembrie 2009, Sfanta Liturghie la Sighisoara, in biserica cu hramul Intrarea in Templu a Maicii Domnului, unde este paroh Parintele Ovidiu Dan, protopop de Sighisoara.
Ierarhul a fost insotit de Parintele Ilarie Moldovan, inspector eparhial.


Tot sambata, 21 noiembrie 2009, cu prilejul praznicului Intrarii in Templu a Maicii Domnului, biserica manastirii Obarsii, din comuna Ohaba, si-a serbat hramul. Aici slujbele au inceput din ajun cu Privegherea ce cuprinde Vecernia Mare cu Litia, Utrenia si Ceasul I, iar dimineata de la ora 8.00 s-a oficiat Sfintirea Apei, Taina Sfantului Maslu si in continuare Sfanta Liturghie.
Din partea IPS Andrei a participat Parintele Andrei Barbu, exarhul manastirilor.

Duminica, 22 noiembrie 2009, in duminica a 26-a dupa Rusalii, IPS Andrei a oficiat Sfanta Liturghie la biserica cu hramul Cuvioasa Parascheva din Alba Iulia, unde sunt parohi preotii Gheorghe si Ioan Benchea.
Prezenta ierarhului in mijlocul acestei parohii a fost prilejuita de aducerea in luna octombrie a acestui an a unui vesmant al Cuvioasei Parascheva de la Mitropolia din Iasi. Totodata duminica Parintele paroh Gheorghe Benchea si-a aniversat cei 44 de ani de slujire preoteasca si implinirea varstei de 64 de ani. Au fost alaturi de sfintia sa si ceilalti trei frati preoti: Ilarie, consilier bisericesc la Mitropolia Ardealului din Sibiu, Ioan – impreuna slujitor la aceiasi biserica si Vasile, slujitor la Biserica Sfanta Maria din Blaj.