publicat în: Arhivă

Programul festivitatilor dedicate Sfintei Cuvioase Parascheva, in Arhiepiscopia Tomisului

Astazi, 13 octombrie, incepand cu ora 16.00, inaltpreasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va savarsi slujba Vecerniei la biserica „Sfantul Antonie cel Mare si Sfantul Iosif Marturisitorul” din Constanta (aflata la intersectia bulevardului Soveja cu strada ?tefanita Voda). La aceasta biserica au fost aduse duminica, 11 octombrie, vesminte ale Cuvioasei Parascheva de la Iasi. Asezamantul de cult este deschis in permanenta pentru credinciosi.


Tot marti, 13 octombrie, la ora 17.00, Ierarhul Tomisului va oficia slujba Vecerniei la biserica „Sfanta Cuvioasa Parascheva” din Navodari, apoi va conduce procesiunea cu icoana si cu vesmantul Cuvioasei Parascheva pe urmatorul traseu: strada Constantei, Str. Marii, str. Frunzelor si str. Randunelelor din Navodari.
in anul 2006 biserica „Cuvioasa Parascheva” din Navodari a primit vesmintele Sfintei Parascheva de la Catedrala Mitropolitana din Iasi.

Miercuri, 14 octombrie, inaltpreasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va participa la Sfanta Liturghie oficiata la Catedrala mitropolitana din Iasi.

Biroul de Presa si Comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului