Simpozionul “Statutul religiei şi instrucţia şcolară”

La Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din Bucureşti s-a încheiat astăzi, 31 octombrie, simpozionul internaţional cu tema „Statutul religiei şi instrucţia şcolară”. La dezbaterile care au avut loc pe parcursul a două zile au participat profesori şi cercetători de la principalele universităţi şi institute din România dar şi din Anglia şi Bulgaria.

Din partea Arhiepiscopiei Ortodoxe Române de Alba Iulia au participat Pr. dr. Dorin Opriş şi prof. dr. Monica Opriş, care ne-a oferit mai multe amănunte: “Dintre temele care se circumscriu domeniului educaţional, în mod evident demersul educativ religios s-a aflat în ultimul an în prim-planul atenţiei opiniei publice, mai ales în contextul dezbaterilor pe baza pachetului de legi ale învăţământului, respectiv al analizei manualelor de religie.

Pentru amanunte dati click pe banner-ul de mai jos:

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.