publicat în: Arhivă

IN MEMORIAM: A fost un tata iubitor, mosind si nascand duhovniceste fii si fiice

Parintele Teofil a fost un dar de la Dumnezeu, straduindu-se ca In jurul lui sa fericeasca pe toti!


SocialTwist Tell-a-Friend

Parintele a fost omul bucuriei, omul care a adus pacea In sufletele oamenilor.

Desi traim Intr-o societate de consum, In care stresul, oboseala, angoasa se rasfrang asupra sufletelor si chipurilor oamenilor, o societate In care lumea este Intr-o continua fuga spre orice altceva, dar numai catre Dumnezeu nu, parintele Teofil a reusit «sa odihneasca» si sa adune, asa cum aduna pasarea puii sai sub aripi, si sa calauzeasca foarte multi credinciosi si mai ales tineri, atrasi fiind de figura luminoasa, sufletul cald si inima buna.

A fost un «tata» iubitor, «mosind» si «nascand» duhovniceste fii si fiice. Parintele Teofil a fost un dar de la Dumnezeu, straduindu-se ca In jurul lui sa fericeasca pe toti!“

Adrian Nae – Brasov, l-a cunoscut Indeaproape pe parintele Teofil

Consemneaza:Formularul creat pentru a oferi membrilor, abonatilor si vizitatorilor Lacasuri Ortodoxe ocazia de a-si putea exprima gandurile, amintirile, mesajele, trairile legate de acest mare duhovnic si parinte al nostru: Pr. Arhimandrit Teofil Paraian – un parinte "raspanditor de bucurie"*, poate fi accesat dand click aici: .

Mesajele vor fi triate de administratia Lacasuri Ortodoxe, rezervand bineinteles si subintelegand drepturile de postare si publicare ulterioara.

* Intr-un interviu realizat cu ocazia unei lansari ce carte, nu cu mult timp inainte de a se muta la Domnul, parintele Teofil afirma: "As fi foarte bucuros daca as sti ca am reusit astfel, prin ce-am facut in viata mea, sa fiu si eu raspanditor de bucurie!"