IN MEMORIAM: Am simtit o bucurie mare, nu se poate explica in cuvinte, parca am atins cerul.

Ucenicul care il insotea m-a rugat sa il tin putin pe parintele de mana ca sa il imbrace cu rasa


SocialTwist Tell-a-Friend

Nu am putut ajunge la inmormantare, imi dorem mult sa ajung la Sfintia Aa, si anul trecut am mers la Prislop la parastasul de 19 ani de la trecerea la cele vesnice a Pr. Arsenie Boca.

Pr Teofil a coborat din masina chiar in fata mea, mai eram cu doua surori, si ucenicul care il insotea m-a rugat sa il tin putin pe parintele de mana ca sa il imbrace cu rasa.

I-am sarutat dreapta, si m-a binecuvantat. Am simtit o bucurie mare, nu se poate explica in cuvinte, parca am atins cerul. Dumnezeul sa il primeasca in ceata sfintilor.

Hriscu Elena (hris…@yahoo.com)


Formularul creat pentru a oferi membrilor, abonatilor si vizitatorilor Lacasuri Ortodoxe ocazia de a-si putea exprima gandurile, amintirile, mesajele, trairile legate de acest mare duhovnic si parinte al nostru: Pr. Arhimandrit Teofil Paraian – un parinte "raspanditor de bucurie"*, poate fi accesat dand click aici: .

Mesajele vor fi triate de administratia Lacasuri Ortodoxe, rezervand bineinteles si subintelegand drepturile de postare si publicare ulterioara.

* Intr-un interviu realizat cu ocazia unei lansari ce carte, nu cu mult timp inainte de a se muta la Domnul, parintele Teofil afirma: "As fi foarte bucuros daca as sti ca am reusit astfel, prin ce-am facut in viata mea, sa fiu si eu raspanditor de bucurie!"

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.