“Mos Nicolae” viziteaza Biserica Sfantul Nicolae dintr-o Zi – Bucuresti 2010

biserica Sf Nicolae dintr-o Zi "Mos Nicolae" viziteaza Biserica Sfantul Nicolae dintr-o Zi din Bucuresti

Duminica, 5 decembrie 2010, se va sluji vecernie cu priveghere la biserica – paraclis universitar „Sfantul Nicolae dintr-o Zi” de langa Facultatea de Arhitectura (Piata Universitatii, Bucuresti), cu ocazia hramului bisericii, aflam de la parintele paroh Vasile Ioana.


biserica Sf Nicolae dintr-o Zi La finalul slujbei sunt invitati sa colinde copiii de la Centrul de Plasament Sfantul Iosif – Bucuresti (?os. Kiseleff nr. 9), la primul concert de colinde, care deschide, in mod traditional, calea colindatului inainte de Craciun.

Se asteapta ca, in timpul colindatului, insusi… mos Nicolae sa vina cu sacul plin, ajutat de grupul de tineri ai bisericii, care s-au ingrijit de pachetele pentru copii.

Luni, 6 decembrie 2010, la Sfanta Liturghie, va sluji in sobor PS Varlaam Ploiesteanul, episcop vicar patriarhal, ocazie cu care parintele paroh al Bisericii Sfantul Nicolae dintr-o Zi va invita sa va bucurati alaturi de credinciosii parohieni de sfanta sarbatoare.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 46/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.