Liturghia Copiilor in Giurgiu

In urma cu cateva ore, astazi, 1 iunie 2011, in Episcopia Giurgiului, la Catedrala Episcopala au debutat manifestarile dedicate Zilei Copilului, cu Sfanta Liturghie, numita si "Liturghia copiilor", informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Incepand cu orele 12.00, Catedrala Episcopala "Adormirea Maicii Domnului" si "Sf. M. Mc. Gheorghe" gazduieste un concert extraordinar la care participa 9 formatii corale de copii din judetul Giurgiu.

Intre orele 15.00-21.00 copiii de toate varstele sunt invitati sa ia parte la "Ziua Portilor Deschise" din Centrul Eparhial pentru Copii si Tineret Sfantul Ioan Valahul, mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, citand surse din Episcopie.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.