publicat în: Arhivă

Cel mai performant streaming LIVE Lacasuri Ortodoxe

Cei ce au descarcat toolbarul Lacasuri Ortodoxe (astazi numaram 2414 abonati toolbar) s-au putut bucura zilnic de parteneriatul nostru cu "Radio Dobrogea", care insa necesita descarcarea si instalarea softului gratuit Real Player.

Desi instalarea acestuia nu dureaza mai mult de 1 minut, programul fiind disponibil gratuit pe net iar pasii cat se poate de simpli, totusi, invitatia noastra la VARA Lacasuri Ortodoxe trebuia sa aduca ceva nou in sprijinul celor care, nefiind abonati ai toolbarului Lacasuri Ortodoxe, aveau acces doar din paginile noastre de net sau ale Radioului Dobrogea, de asemenea cu instalari de soft


Ce aducem, insa, nou?
De astazi, toti vizitatorii Lacasuri Ortodoxe se pot bucura de cel mai avansat program de streaming existent la ora actuala in randul radiourilor prezente pe net. Va invitam, deci sa il testati!

Streaming Lacasuri Ortodoxe va ofera astfel, LIVE, emisiunile Radio-Dobrogea prin simpla deschidere a paginii noastre HOME: www.LacasuriOrtodoxe.ro / www.LacasuriOrtodoxe.com .

Streaming Lacasuri Ortodoxe permite de acum accesarea programului de radio, ON-AIR, fara a fi necesara – absolut – nicio alta instalare de soft sau exploatarea vreunuia existent deja in PC-ul dumneavoastra.

Radio Dobrogea devine al doilea post de radio din tara (alaturi de KISS.FM) care poate fi ascultat prin SIMPLA ACCESARE A UNEI PAGINI DE NET. Emisiunile transmise LIVE, pentru inceput, vor face parte din setul urmator:

09.00 – 09.05 STIRI
09.05 – 10.00 REVISTA PRESEI cu pr. Eugen Tanasescu si pr. Daniel Iovan
10.00 – 10.05 STIRI
10.05 – 11.00 Univers Teologic – Credinta si Cunoastere (interviuri cu mari duhovnici)
12.00 – 12.05 STIRI
12.05 – 13.00 Cuvant Dobrogean cu pr. Eugen Tanasescu

si, nu doar atat – surprizele le gasiti oricand in grila de programe Radio Dobrogea. Iar despre restul va informam noi…

Astfel, alaturi de Radio Dobrogea va punem la dispozitie cel mai bun STREAMING LIVE Lacasuri Ortodoxe.
Multumim tuturor celor ce ne sunt aproape.

Incepem impreuna, VARA Lacasuri Ortodoxe… iar unele lucruri chiar se intampla, numai aici: