Ziarul Vaticanului regreta pozitia pro-avort a senatorului american, decedat recent, Ted Kennedy

Lacasuri Ortodoxe: din VATICAN

L’Osservatore Romano, ziarul Vaticanului, a adus un omagiu, miercuri, senatorului american Edward Kennedy, care a murit marti seara, dar regreta "pozitiile acestuia in favoarea avortului."


"El a fost in mod constant in prima linie in lupte precum cea privind protectia imigrantilor, controlul armelor de foc, salariului minim. Din pacate, a avut o aceeasi pozitie si in favoarea avortului", regreta L’Osservatore Romano.

Edward "Ted" Kennedy , a aplicat semnatura sa pe numeroase legi care – dupa unii – au redesenat liniile Americii din ziua de astazi", a spus ziarul.

Desi catolic, Ted Kennedy a sustinut la mijlocul anilor 1970 dreptul la avort. Acesta a suferit din cauza unei tumori canceroase pe creier, diagnosticata in mai 2008.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.