Liderii crestini mondiali saluta independenta Sudanului de Sud si promit ajutor

Liderii crestini mondiali saluta independenta Sudanului de Sud si asigura aceasta tara de sprijinul lor continuu, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, conform unor date oferite de un corespondent-abonat aflat in Nairobi, Kenya.

Liderii crestini din intreaga lume au promis sa sprijine Sudanul de Sud, in acelasi timp salutand cu deosebita satisfactie independenta Statului, castigata in data de 9 iulie 2011.

“Afirmam sprijinul nostru umanitar, continuat prin diverse initiative comunitare in Sudanul de Sud, si cu nerabdare dorim o cooperare mai stransa cu guvernul dumneavoastra, in acest domeniu”, a declarat Rev. Martin Junge, secretar general al Federatiei Mondiale Luterane.

Mesajul a fost transmis printr-o scrisoare, in data de 6 iulie 2011, adresata noului presedinte al tarii, General – Salva Kiir Mayardit, mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.