Biserica Ortodoxa Rusa preocupata cu pregatirea unui “eveniment istoric”

Sheikh-ul-Islam Allahshukur PashazadeBiserica Ortodoxa Rusa se preocupa de pregatirea unui “eveniment istoric”

Biserica Ortodoxa Rusa pregateste o sesiune CSI a liderilor Consiliului Inter-religios, pentru data de 28 noiembrie 2011 la Erevan – informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

“Evenimentul va fi marcat de o vizita istorica a liderului musulmanilor din Caucaz, Sheik-ul Islam Alahsukur Pasazade, in Armenia.

De o aceeasi importanta a mai fost si vizita Catolicosului armean in Baku”, a declarat reprezentantul Bisericii Ortodoxe Ruse, Roman Silantiev.

Conform unor relatari Interfax, Silantiev considera ca vizita Catolicosului armean Karekin al II-lea in Baku, din 2010, si vizita lui Pasazade in Erevan, din luna noiembrie a acestui an, sunt intr-adevar “evenimente istorice” – mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.