Se amana examenul de selectionare pentru transferarea in posturile de preot paroh la parohiile din mediul urban, in Episcopia Husilor

Se amana examenul de selectionare pentru transferarea in posturile de preot paroh la parohiile din mediul urban, in Episcopia Husilor.


Facem cunoscut faptul ca examenul de selectionare pentru transferarea in posturile de preot paroh la parohiile din mediul urban se amana datorita lipsei de candidati eligibili, numarul celor care s-au inscris pentru a candida fiind mai mic decat numarul de locuri declarate pentru concurs.

Centrul Eparhial Husi va comunica in timp util data ulterioara de sustinere a examenului.

Criteriile si conditiile de inscriere vor fi aceleasi cu cele enuntate prin temeiul cu nr. 1787/06.10.2009 al Centrului Eparhial Husi.

EPISCOPIA HUSILOR

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.