O saptamana inchinata Sfantului Nectarie la Coslada, Spania

O saptamana Inchinata Sfantului Nectarie la Coslada, Spania

Sf Nectarie Coslada Spania hram 2010

S-a Incheiat, deodata cu Liturghia din noaptea de 8 spre 9 noiembrie, saptamana de rugaciune cu/si catre Sfantul Nectarie Taumaturgul (31 octombrie-9 noiembrie), ocrotitorul comunitatii noastre si al tuturor celor care Il cheama In ajutor. O saptamana de post, de rugaciune personala si comunitara, de slujbe, de privegheri aducatoare de adevarate si trainice bucurii, agape fratesti, la care ne-am facut partasi cu totii, fiecare dupa putere, dupa ravna, dupa dragoste.

©Redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: TEO-CHristian


O saptamana care a cuprins, pe langa slujbe zilnice Inchinate sfantului, o serie de activitati menite sa dea contur vietii parohiale, precum concursul de cunostinte religioase “Bucuria marturisirii”, cu participarea cursantilor din cadrul scolii catehetice si a altor credinciosi, vizionarea filmului documentar “Puterea credintei” – cuvinte de Invatatura ale parintelui arhimandrit Teofil Paraian si altele…

(Citesti tot si gasesti un album FOTO cuprinzator, dand click AICI… Editia Lacasuri Ortodoxe de Spania!)

album foto sf nectarie coslada spania hram 2010

Pentru Lacasuri Ortodoxe, printr-o scrisoare trimisa pe adresa Redactiei, cu pretuire, Pr. George, Gina prezbitera si Ana-Maria Cimpoca
† Sf. Nectarie Taumaturgul

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 43/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.