IN MEMORIAM: L-am invitat la noi, cand vom pune piatra de temelie…

…si i-am impartasit bucuria obtinerii terenului pe care ne vom construi biserica (Spania)


SocialTwist Tell-a-Friend

La pomenirea de anul trecut a Parintelui Arsenie Boca l-am intalnit pentru ultima oara pe Parintele Teofil, la Manastirea Prislop si i-am impartasit bucuria obtinerii terenului pe care ne vom construi biserica.

L-am invitat la noi, cand vom pune piatra de temelie, insa mi-a marturisit ca e obosit si nu mai poate merge in strainatate.

Am staruit, spunandu-i ca ne-ar face o mare bucurie, insa mi-a spus sa nu insist. Si l-am inteles.

Dumnezeu sa-l odihneasca in Imparatia Sa, caci a trait cu-adevarat in ea, inca de aici.


Pr. Alexandru Cotoraci, Spania (cotora…@yahoo.com) – Lacasuri Ortodoxe


Formularul creat pentru a oferi membrilor, abonatilor si vizitatorilor Lacasuri Ortodoxe ocazia de a-si putea exprima gandurile, amintirile, mesajele, trairile legate de acest mare duhovnic si parinte al nostru: Pr. Arhimandrit Teofil Paraian – un parinte "raspanditor de bucurie"*, poate fi accesat dand click aici: .

Mesajele vor fi triate de administratia Lacasuri Ortodoxe, rezervand bineinteles si subintelegand drepturile de postare si publicare ulterioara.

* Intr-un interviu realizat cu ocazia unei lansari ce carte, nu cu mult timp inainte de a se muta la Domnul, parintele Teofil afirma: "As fi foarte bucuros daca as sti ca am reusit astfel, prin ce-am facut in viata mea, sa fiu si eu raspanditor de bucurie!"

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.