FLORIDA – Uraganul Irma LIVE, in Miami. IMPORTANT: situatia serverelor Lacasuri Ortodoxe. LONews ar putea suferi opriri

Dupa cum v-am informat in editiile anterioare de stiri [ Uraganul IRMA asupra MIAMI: IMPORTANT LIVE VIDEO – serverele administratorilor din Reteaua Lacasuri Ortodoxe ar putea fi afectate [https://lacasuriortodoxe.ro/media-cinema/23944-uraganul-irma-asupra-miami-important-serverele-administratorilor-din-reteaua-lacasuri-ortodoxe-ar-putea-fi-afectate.html] https://lacasuriortodoxe.ro/media-cinema/23944-uraganul-irma-asupra-miami-important-serverele-administratorilor-din-reteaua-lacasuri-ortodoxe-ar-putea-fi-afectate.html [https://lacasuriortodoxe.ro/media-cinema/23944-uraganul-irma-asupra-miami-important-serverele-administratorilor-din-reteaua-lacasuri-ortodoxe-ar-putea-fi-afectate.html] , Uraganul Irma va ajunge in Miami, astazi (duminica, 10 septembrie 2017), la ora 8 pm EDT, aceasta insemnand ora 3 AM a Romaniei (in aceasta noapte).

FLORIDA – Uraganul Irma in Miami, LIVE. IMPORTANT: situatia serverelor Lacasuri Ortodoxe. Lăcașuri Ortodoxe ar putea fi afectatIn Miami, Uraganul Irma a fost anticipat ca fiind un uragan de categoria 3. Desi cel mai important lucru este salvarea vietilor omenesti, totusi au fost luate suplimentar si alte masuri administrative pentru asigurarea unor servicii esentiale pentru zona.

Din cate se stie, din Florida au fost evacuate deja, prin ordin, mai multe milioane de persoane, din cauza uraganului Irma. Intre aceste persoane se afla si administratorii unora dintre serverele de care Reteaua Lacasuri Ortodoxe se foloseste, atat pentru Serviciul Lăcașuri Ortodoxe, cat si pentru gestionarea si administrarea paginilor Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, [https://www.sf-esc.ro] Arhiepiscopiei de Alba Iulia [https://www.reintregirea.ro] si altor biserici si manastiri.

Locatia exacta in care se afla serverele in cauza este: 36 N.E. 2nd Street, in Miami:

FLORIDA – Uraganul Irma in Miami, LIVE. IMPORTANT: situatia serverelor Lacasuri Ortodoxe. Lăcașuri Ortodoxe ar putea suferi opririPrin urmare, dupa cum am anuntat intr-un mesaj emis in urma cu o zi, este foarte posibil ca, in urmatoarele ore/zile, in functie de intensitatea furtunii si de efectele pe care uraganul Irma le va lasa in zona, sistemul de administrare a sub-retelelor amintite mai sus, inscrise in Reteaua web Lacasuri Ortodoxe, sa nu mai functioneze si, de asemenea, site-ul web al Serviciului specializat de stiri Lăcașuri Ortodoxe [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , motiv pentru care suntem nevoiti sa ne cerem anticipat scuze. Serverele cu date se afla amplasate intr-un imobil avand un spatiu util intins pe o suprafata de 1.5 ha, pe mai multe etaje, intre alte unitati.

Tehnicienii aflati in centrul de date au pregatit pentru acest incident mai multe generatoare de curent, dupa ce au fost depasite toate etapele necesare de intretinere (mentenanta), generatoarele de energie fiind asigurate de o rezerva de combustibil de aproximativ 50 de tone, alimentata de o echipa a Digital Realty. Ulterior, acestia ne-au informat ca, supunandu-se ordinului de evacuare, au parasit la randul lor centrul de date, ca urmare a aplicarii starii de necesitate.

FLORIDA – Uraganul Irma in Miami, LIVE. IMPORTANT: Lăcașuri Ortodoxe ar putea fi indisponibilEvenimentul este unul neasteptat, intrucat este vorba despre o Zona X (fără șanțuri), situata in afara teritoriului cunoscut ca inundabil, aceasta nefiind supusa, pana in prezent, unui asemenea risc, alte inundatii nefiind inregistrate in zona de aproximativ 500 de ani. De asemenea, vorbim despre o zona cu risc seismic 0.

Conform ultimelor informatii pe care ni le-au oferit administratorii centrului de date, cladirea care gazduieste serverele este prevazuta cu pardoseli din beton și elemente din beton armat, fatada cladirii find realizata din caramida.

Capacitatea maxima a generatorului de putere: 800 (kW). Totodata, centrul de date din Miami ramane monitorizat printr-un sistem CCTV Camera, in masura in care conditiile meteo fizice, bineinteles, o vor permite, non-stop, cu o salvare a inregistrarilor pentru 30 de zile.

Din surse locale, aflam, ca puterea vantului va ajunge la aproximativ 210km/h, insa situatia exacta nu se poate cunoaste decat treptat, odata cu apropierea centrului uraganului Irma de aceasta zona, furtuna urmand o usoara traiectorie nord-estica.

Uraganul Irma LIVE, in Miami, Florida. IMPORTANT: situatia serverelor Lacasuri Ortodoxe. Lăcașuri Ortodoxe ar putea suferi opririAgentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, prin Serviciul specializat Lăcașuri Ortodoxe, a pus la dispozitia colaboratorilor si partenerilor sai din retea, dar nu numai, mai multe camere video LIVE din zona, prin care evolutia uraganului Irma in Florida poate fi urmarita, dand click aici: LIVE VIDEO – Uraganul IRMA ameninta MIAMI: serverele administratorilor din Reteaua Lacasuri Ortodoxe ar putea fi afectate [https://lacasuriortodoxe.ro/media-cinema/23944-uraganul-irma-asupra-miami-important-serverele-administratorilor-din-reteaua-lacasuri-ortodoxe-ar-putea-fi-afectate.html] [ https://lacasuriortodoxe.ro/media-cinema/23944-uraganul-irma-asupra-miami-important-serverele-administratorilor-din-reteaua-lacasuri-ortodoxe-ar-putea-fi-afectate.html [https://lacasuriortodoxe.ro/media-cinema/23944-uraganul-irma-asupra-miami-important-serverele-administratorilor-din-reteaua-lacasuri-ortodoxe-ar-putea-fi-afectate.html] ].

Ieri, pe unele dintre aceste camere video care monitorizeaza apropierea uraganului Irma de Miami, Florida, puteau fi vazute doar masinile de politie care continuau patrularea in zona, urmarind nivelul de respectare a ordinului de evacuare si incercand sa asigure, cu ultimele etape legale, zona.

Cu toate acestea, desi sistemul de administrare a datelor ar putea fi afectat, mai ales in situatia in care, conform informatiilor de ultima ora, Miami se afla exact pe ruta uraganului IRMA, “site-urile sub-retelelor: Episcopia Sloboziei si Calarasilor, Arhiepiscopia de Alba Iulia vor ramane perfect functionale – cu amendamentul ca nu vor putea fi actualizate. Continutul lor, insa, se afla stocat si in alte centre de date folosite de Serviciul specializat NETCreator al Asociatiei Lacasuri Ortodoxe, in Chicago, SUA”, au specificat tehnicienii, ieri dimineata.

Tehnicienii voluntari ai Serviciului NETCreator [https://www.netcreator.us] al Asociatiei Lacasuri Ortodoxe s-au ocupat, de asemenea, si se ocupa in continuare de salvarile de baza care se impun in astfel de cazuri, in Reteaua web pe care acestia o administreaza – www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] .

FLORIDA – Uraganul Irma LIVE in Miami. IMPORTANT: situatia serverelor Lacasuri Ortodoxe. Lăcașuri Ortodoxe ar putea suferi opriri

IMPORTANT, in special pentru administratorii de sub-retele sau site-uri web: In cazul in care centrul de date din Miami va fi afectat direct de Uraganul IRMA, iar sistemul NETCreator CMS [https://www.netcreator.us] si platforma Lăcașuri Ortodoxe.ro nu vor mai putea fi functionale, totusi, veti putea ramane la curent cu situatia sistemului si a centrului de date, prin serviciul nostru de Suport Tehnic Chat, aflat permanent la aceasta adresa: https://netcreator.us/chat [https://netcreator.us/chat] .(Lăcașuri Ortodoxe)

LIVE Uraganul Irma, MIAMI, SUA – Camera 1 (Miami, North Bay Village LIVE) [

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.