INALTAREA DOMNULUI – Hram al Catedralei din Slobozia. Slujbe in direct din mai multe localitati

INALTAREA DOMNULUI: Maine, 25 mai 2017, incepand cu ora 7:30, vizitatorii paginilor Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe pot urmari in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Sarbatoarea Inaltarii Domnului.

INALTAREA DOMNULUI este unul dintre hramurile Catedralei Episcopale din Slobozia, ocazie cu care va fi oficiata o Slujba Arhiereasca, de catre Preasfintitul Parinte VINCENTIU, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, aceasta urmand sa fie transmisa in direct in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe si in intreaga Retea web a Episcopiei, cu binecuvantarea Preasfintiei Sale.

INALTAREA DOMNULUI: TRANSMISIUNI SLUJBE ORTODOXE ONLINE din mai multe locatii, simultanTransmisiunile in direct, simultan din mai multe locatii diferite – Slobozia, Urziceni, Bucuresti, Putna, Paris, Torino – vor putea fi urmarite intrand pe pagina TV/LIVE a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (click aici) [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv] si, de asemenea, in player-ul amplasat in toate paginile agentiei noastre.

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

Transmisiunile in direct ale Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe sunt efectuate, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu sprijinul preotilor slujitori din bisericile respective.

TRANSMISIUNI IN DIRECT (LIVE), ZILNICVa reamintim ca, in perioada posturilor mai importante de peste an, in programul TV al Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe puteti urmari transmisiuni video in direct, zilnic.

Prima transmisune in direct a unei slujbe ortodoxe a fost efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, cu ajutorul lui Dumnezeu, in anul 2008 – din Sfanta Manastire Halmyris, Murighiol, Tulcea (click aici [https://www.manastireahalmyris.ro/] ).

(Lăcașuri Ortodoxe)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.