Camp electromagnetic misterios, descoperit la Mormantul lui Hristos

Dupa cum ati putut afla din editiile noastre anterioare de stiri, o echipă de oameni de știință a fost recent autorizata să deschidă Mormântul Sfant al Domnului nostru Iisus Hristos din Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim.

Sfantul Mormantul nu mai fusese deschis, si chiar si atunci partial, de la începutul secolului al XIX-lea.

Cu ocazia cercetarilor din prezent, insa, au fost făcute deja cel putin doua descoperiri uluitoare, despre care presa aminteste foarte putin.

Camp electromagnetic misterios, descoperit la Mormantul lui Hristos. O noua dovada a InvieriiÎn primul rând, au existat imediat glasuri care au marturisit că oamenii de știință au fost invadati de un miros aromat si dulce imediat dupa ce au inceput sa indeparteze piatra care acoperea Sfantul Mormant. Aceste zvonuri nu au fost confirmate, dar ceva similar a fost raportat si ultima dată când Mormântul Sfant fusese deschis (dar doar partial), adica în anul 1809, de catre arhitectul Nikolaos Komnenos.

Cea de-a doua experienta uimitoare, iar aceasta este si dovedita stiintific: Marie-Armelle Beaulieu, redactor-șef al revistei frantuzesti “Terre Sainte”, a primit confirmarea unui om de știință din echipă, conform careia Mormântul a fost marcat de un câmp electromagnetic puternic și inexplicabil, care chiar le-a stricat echipamentul.

“Fenomenul a fost confirmat de unul dintre oamenii de știință autorizați să acceseze Mormântul”, raportează publicatia Aleteia.

“Ulterior, unul dintre șefii echipei de construcții, Antonia Moropoulou, a asigurat că este foarte greu să ne imaginăm, că cineva ar fi dispus să-și pună în pericol reputația, doar datorită unei ‘avalanse de publicitate’”.

Jurnalistul vorbeste despre surprinderea oamenilor de știință, din momentul indepartarii placii care acoperea Sfantul Mormant: ei apreciasera că Mormântul ar fi trebuit sa fie cu mult mai mic decât era el de fapt.

Concluzia acestora: rezultatele analizelor pe care le facusera anterior, folosindu-se de instrumente specializate, parea ca au fost ‘distorsionate de un camp perturbator electromagnetic’, despre care unii presupun deja ca nu ar fi nimic altceva decat o alta urmă evidenta a Invierii.

Dar, potrivit lui Marie-Armelle Beaulieu – o jurnalista rezidenta in Ierusalim, pentru ultimii 17 ani – nucleul esențial al problemei se găsește în altă parte: “Aveam obiceiul de a îngenunchea înaintea Mormântului lui Hristos, apoi m-am gândit și am crezut că este absurd, pentru că nu era o Prezență reală(…). Dar, în Mormântul Sfânt, în fața acestui Mormânt, există o ‘absență reală’. Un mormânt gol. Un miracol în fața căruia toti genunchii se îndoaie, în Cer, pe Pământ și în Iad”.

Vezi intreaga declaratie a acestei jurnaliste, care atragea atentia, intre altele, ca Sfantul Mormant nu este un loc care sa fie vizitat, ci “un loc al rugaciunii”, dand click aici [https://lacasuriortodoxe.ro/sfantul-mormant/23457-sfintirea-sfantului-mormant-live-credeti-pentru-ca-singurul-loc-unde-el-nu-este-este-aici.html] ! Iar mai multe stiri despre Sfantul Mormant, poti gasi in categoria noastra, special pregatita pentru tine (click aici) [https://lacasuriortodoxe.ro/sfantul-mormant] !

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.