Slujbe LIVE, simultan, din doua locatii diferite: astazi, incepand cu ora 7:30 – Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii

Astazi, 4 octombrie, in Duminica a 19-a dupa Rusalii, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite in direct – cu sprijinul Departamentului Mass-Media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, reprezentat prin Arhid. Nicusor Silviu Dascalu – Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, simultan, din doua locatii diferite (pe doua canale, in cadrul Programului TV Lacasuri Ortodoxe).

Pe Canalul 1, transmisiunea in direct va incepe la ora 7:30, iar pe Canalul 2, aceasta va incepe la ora 8:30.

Va reamintim ca, in urma cu 3 zile, la Sarbatoarea Acoperamantului Maicii Domnului, de asemenea, a fost efectuata o transmisiune in direct simultana, din Catedrala din Slobozia (aflata la zi de hram) si Catedrala din Urziceni.

Transmisiunea live va fi efectuata prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION [https://livecamera.ro/] si NETCreator [https://netcreator.ro/] , aceasta putand fi urmarita gratuit, atat in paginile agentiei, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, cat si in cele ale Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro/] ) – biserici si protopopiate.

Astazi, Biserica ii cinsteste in mod deosebit pe Sfantul Sfintit Mucenic Ierotei, Episcopul Atenei, Sfintii Mucenici Domnina, Audact si Cailstena, Tot astazi, se va citi fragmentul evanghelic: “Predica de pe munte – Iubirea vrajmasilor”.

Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand din anul 2008.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.