Razboiul american cu Statul Islamic ar putea dura 50 de ani

Războiul american de distrugere a Statului Islamic ar putea dura 50 de ani, conform unui general de armată al SUA, Joseph Votel, șeful Operatiunilor Speciale de Comando.

O declaratie in acest sens a fost facuta in cadrul Forumului de Securitate Aspen din Colorado, conform serviciului NEWS al Departamentului de Aparare.

Atunci cand Statul Islamic este blocat printr-o rezistență puternică pe o scena de operatiuni, atentia se muta spre o alta, a explicat Votel.

“Eu nu cred că va exista vreo o strategie care sa se aplice imediat, care sa schimbe acest lucru”, a declarat, ieri, Votel potrivit unui raport NEWS.

“O să se adopte o abordare pe termen lung”.

Votel a comparat lupta împotriva Statului Islamic, cu campania lunga de 50 de ani din Columbia, dusa împotriva terorismului, potrivit raportului.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.